Fokhagymapor

Fokhagymapor a termék fresh、natural és a szennyezés-mentes fokhagyma. Szárítás a fokhagymát és a földi porrá. Fokhagymapor helyettesítheti használatát a friss fokhagyma, és ez egy népszerű fűszerezés az egyedi ízt. Azonkívül fokhagymapor erős baktériumölő hatása van, hogy hatékonyan korlátozzák a káros baktériumok például az e. coli, salmonella és így tovább.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai fokhagyma por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített fokhagymapor, fokhagyma kesztyű, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Funkció:
1. fokhagymapor van széles spektrumú hatékony gyulladáscsökkentő sterilizálás funkció, a kezdeményezést, állítsa be az immunrendszer rendszer, betegségek megelőzésében, megsebesít fertőzés megelőzésére, is van egy jó kezelésére a betegség, és a rovarriasztó.


2. a fokhagymapor birtokol egy kitűnő ízesítő, és ez az egyik a biztonságos és hatékony phagostimulants.


3. a fokhagymapor szabályozza a szervezet anyagcseréjét, gátolja a e. coli, salmonella és egyéb káros baktériumok növekedését és reprodukció. Ez is a jó hatással légzőszervi, emésztőrendszeri betegség és annak szövődményei kezelésére.


(4) a fokhagymapor is elősegíti a vérkeringést, csökkenti a forgalmi torlódás.

Hot Tags: por, fokhagyma fokhagyma kesztyűk, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like