Ganoderma Lucidum kivonat

Ganoderma Lucidum nagyon magas orvosi értékkel hatásaival kell állniuk qi, és nyugtatja az idegeket. -A ' több mint kétezer éves orvosi érték a kínai történelem. Ez a hatása a gyógyításban, Neuraszténia, hyperlipidaemia és a hepatitis. A legfontosabb hatása az, hogy lehet gyógyítani a cukorbetegség.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai ganoderma lucidum kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített ganoderma lucidum kivonat, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Ganoderma Lucidum (Leyss.: Fr.) Karst.

Része: gyümölcs
Specifikáció:-50 %-os poliszacharidok
Megjelenés: Sötét barna por
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A Ganoderma Lucidum:
Ganoderma Lucidum nagyon magas orvosi értékkel hatásaival kell állniuk qi, és nyugtatja az idegeket. -A ' több mint kétezer éves orvosi érték a kínai történelem.
A neurasth gyógyító hatása
enia, hyperlipidaemia és a hepatitisz.
A legfontosabb hatása az, hogy lehet gyógyítani a cukorbetegség.


Funkció és alkalmazás:
1. a Ganoderma Lucidum kivonat jó ellenállni öregedés, reuma és allergiás.
(2) a Ganoderma Lucidum kivonat javítja a mikrokeringést, előmozdítják az alvás, fokozza a fehérje szintézist, és javítani a vérnyomás, a vér lipid és a vércukorszint.
3. a Ganoderma Lucidum kivonat lehet visszatartani a tömegpusztító fegyverek emberi májrák, emberi gyomor-rák, rák emberi galactophore, emberi leukémia és emberi Cervix carcinoma sejtek.
Alkalmazás: egészségügyi termékek; Élelmiszer.

Hot Tags: Ganoderma lucidum kivonat, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátási, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like