Fructus Momordicae kivonat

Fructus Momordicae ExtractBasic információ: Latin név: Momordica Grosvenori SwinglePart használt: gyümölcs specifikáció: 80 % összes Mogrosides; 25 %-os MogrosideAppearance: sárga, vagy világos sárga PowderCAS száma:

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai fructus momordicae kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített fructus momordicae kivonat, momordica grosvenori kivonat por, luoguo alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Momordica Grosvenori Swinglehasználja: gyümölcs
Leírás: 80 % összes Mogrosides; 25 %-os Mogroside
Megjelenés: Sárga vagy világos sárga por
CAS szám: 88901-36-4 (Mogroside)
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C60H102O29 (Mogroside)
Molekuláris tömege: 1287.43


A Fructus Momordicae:
Fructus momordicae néven is ismert remek sinica diels és ismert, mint "halhatatlan gyümölcs".
Fructus momordicae használható, enyhíti a köhögés és a köpet. -A ' is ehető.
Gazdag VC és kivonata hozzájárul a hyperlipemia kezelés és az elhízás.


Funkció és alkalmazás:
1. a kivonat tartalmaz gazdag glikozid három száz szor édesebb, mint a cukornád. Ez csökkenti a vércukorszintet, és mellékhatás nélkül cukorbetegség kezelésére.
2. kivonat gazdag C-vitamint tartalmaz ellenállni, aging, rák, alacsonyabb vérzsír és lefogy.
3. kivonat az élet meghosszabbítása, hő váladék, köhögés és a torok duzzanata, a székrekedés és a depresszió kezelésére használható.
Alkalmazás: Ez elsősorban gyógyszer termelni.

Hot Tags: fructus momordicae kivonat, momordica grosvenori kivonat por, luoguo, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like