Őszi margitvirág-kivonat

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai őszi margitvirág kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített őszi margitvirág kivonat, b-vitamin, b komplex, migrén, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Tanacetum Parthenium L.
Felhasznált része: Flower bud
Specifikáció: 0,3 %-os, 0.8%Parthenolide
Megjelenés: Barna-sárga, finom por.
CAS-SZÁM: 20554-84-1
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C15H20O3
Molekuláris tömege: 248.32


Az őszi margitvirág:
Az angol neve, mint őszi margitvirág azt jelenti, hogy őszi margitvirág segíthet javítani a hideg, és javítja a tünetek a láz. Ez széles körben ültetett hazánkban, és ez általában nő, a mély és távoli hegyek és más helyeken.
Őszi margitvirág vegyületek is lassú az oka a gyulladás, és csökkenti a lefoglalás gyakorisága és a fájdalmat az arthritis.


Funkció és alkalmazás:
1. a gyulladáscsökkentő, a megelőzés és a kezelés a légúti fertőzések.
2. immunrendszer rendelet és a immunrendszer támogatása funkció.
3. kezelés a trauma, fekély, gyulladás és más bőrbetegségek.
Alkalmazás: egészségügyi termékek

Hot Tags: őszi margitvirág kivonatot, b-vitamin, b komplex, migrén, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like