Evodia kivonat Evodia Rutaecarpa Evodia Rutaecarpine Evodiamine Fogyás Evodiamine

Latin neve: Evodia rutaecarpa
Használt rész: Gyümölcs
Specifikáció: 98% Evodiamin
Megjelenés: Fehér finom por
CAS-szám: 518-17-2
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekula képlet: C19H17N30
Molekulatömeg: 303,36

Termék részletek

Alapinformációk: Euodia Ruticarpa kivonat (1) .jpg

Latin neve: Evodia rutaecarpa

Használt rész: Gyümölcs

Specifikáció: 98% Evodiamin

Megjelenés: Fehér finom por

CAS-szám: 518-17-2

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C19H17N30

Molekulatömeg: 303,36


Az Euodia Ruticarpa-ról:

Az Evodia olyan fa, amely Kínában és Koreában őshonos. Az erõs, keserû ízû Evodia gyümölcsöt a hagyományos kínai orvoslásban szokásosan használják. A fuit és a gyökér kéreg más gyógynövényes készítmények gyógyszerei is.


Funkció és alkalmazás:

1. Az Evodia-t emésztési problémákra használják, beleértve a hasmenést, a hasmenést, hányingert, hányást, hasi fájdalmat, gastrooesophagealis reflux betegséget, gyomorfekélyeket és étvágytalanságot.

2. Az evodia kivonatot az elhízás, a fejfájás, a magas vérnyomás, a pangásos szívelégtelenség, a vírusok által okozott fertőzések, az Alzheimer-kór és a rák megelőzésére is használják. És folyadékvisszatartás.

3. A nők evodia kivonatot használnak a terhesség megakadályozására, az időtartam megkezdéséhez és a szülés után a vérzés kezeléséhez.

4. Az Evodia gyökér kéreget olyan paraziták okozta fertőzésekre használják, mint a galandféreg és a pinworm.

Alkalmazás:

A kivonatot a kapszulában, tablettákban és kenőcsben használták.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a szakmai gyár, tudunk ajánlani Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, kosher tanúsítvánnyal és ISO tanúsítvánnyal evodia kivonat evodia rutaecarpa evodia rutaecarpine evodiamine fogyás evodiamin mind alacsony áron, mind magas színvonalon. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: evodia kivonat evodia rutaecarpa evodia rutaecarpine evodiamine fogyás evodiamine, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vétel, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like