Eucommia levélkivonat Eucommia kéreg por Eucommia kivonat Eucommia tea Eucommia gyógytea Eucommia kéreg kivonat

Latin név: Eucommia folium
Használt rész: levél
Specifikáció: 5% -99% klorogénsav
Megjelenés: Barna sárga finom por
CAS-szám: 327-97-9
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekula képlet: C16H18O9
Molekulatömeg: 354,31

Termék részletek

Alapinformációk: folium cortex eucommiae kivonat (3) .jpg

Latin név: Eucommia folium

Használt rész: levél

Specifikáció: 5% -99% klorogénsav

Megjelenés: Barna sárga finom por

CAS-szám: 327-97-9

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C16H18O 9

Molekulatömeg: 354,31


Az Eucommia Ulmoides-ról :

Eucommia Ulmoides Kínában széles körben termesztik gyógyászati értékét és tápanyag-összetevőket.

Eucommia Ulmoides kivonat egy növényi por-kivonat. Ízét, táplálkozását és gyógyászati funkcióját jó tisztasággal és oldékonysággal tartja fenn, ezért széles körben alkalmazható folyékony italok, szilárd italok, egészségügyi termékek, funkcionális élelmiszerek és italok, kényelmes élelmiszerek és smack ételek fogyasztására.


Funkció és alkalmazás:

1. A klorogénsav antibakteriális, antiflogisztikus, méregtelenítő hatású.

2. A klorogénsav csökkentheti a vérnyomást és növelheti a leukocita (fehérvérsejt). Ezenkívül erősen gátolhat egyes vírusokat és baktériumokat, például a vastagbél bacillust, pneumococcusot, staphylococcus aureust és így tovább.

3. A klorogén sav fő funkciója a vérnyomás, a daganatellenes, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, anti-aging, antibakteriális, vírusirtó stb.

4. A klorogénsav elősegíti a vese működését, fokozza az emberi szervezet immunrendszert és megakadályozza az izom atrófiát.

Alkalmazás :

Alkalmazott élelmiszer területén, az eucommia tea nagyon népszerű a piacon

Gyógyszerészeti és egészségügyi termékek területén alkalmazzák az eucommia kivonatot a kapszulában, tablettákban és kenőcsben.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a professzionális gyár, tudunk kínálni Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, kosher tanúsítvánnyal és ISO tanúsítvánnyal eucommia levél kivonat eucommia kéreg por eucommia kivonat eucommia tea eucommia gyógynövény tea eucommia kéreg kivonat mind alacsony áron és kiváló minőségben. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: eucommia levélkivonat eucommia kéreg por eucommia kivonat eucommia tea eucommia gyógytea tea eucommia kéreg kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, megvásárolható, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100 % természetes, gyári értékesítés, forró értékesítés
Vizsgálat

You Might Also Like