Epimedium kivonat

Epimedium egy évelő növény, és ez általában a növény a Jilin, Shandong, Jiangsu és más helyeken. Ez egyfajta gyógynövény, amelyet főként a betegségek, mint például az endokrin rendellenességek, szív-és érrendszeri betegségek és a rák kezelésére. Epimedium általában úgy javíthatja az immunológiai és szexuális függvény tud is előléptet anyagcsere.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai epimedium kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített epimedium kivonat, icariin alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Epimedium Brevicornum Maximhasználja: Epimedium levél
Leírás: 98 % Icariin
Megjelenés: Halvány sárga kristályos
CAS SZÁM: 489-32-7
Vizsgálati módszer: A HPLC
Molekuláris képlet: C33H40O15
Molekuláris tömege: 675.65


A Epimedium:
Epimedium egy évelő növény, és ez általában a növény a Jilin, Shandong, Jiangsu és más helyeken.
Ez egyfajta gyógynövény, amelyet főként a betegségek, mint például az endokrin rendellenességek, szív-és érrendszeri betegségek és a rák kezelésére.
Epimedium általában úgy javíthatja az immunológiai és szexuális függvény tud is előléptet anyagcsere.


Funkció és alkalmazás:
(1) poliszacharidok a Epimedium van a funkciója a test mentelmi, megtartása és megerősítése a normális mellékvese funkció
2. Epimedium befolyásolja az öregedési mechanizmusok különböző módokon. Lehet elhalasztani az öregedési folyamatot és geriátriai betegségek előfordulásának megelőzése.    3. Epimedium kivonat agyi vascularis rezisztencia csökkentésére használják védelme a myocardialis ischaemia és a kezelés a koszorúér-betegség és az angina jó hatással van.
4. hagyományosan úgy használni, hogy javítsa az emberek szexuális funkciót, az hogy növelheti a libidó és a szexuális teljesítmény.
Alkalmazás:
A kivonat óta használják a kapszula, tabletta és kenőcs.

Vizsgálat