Gyermekláncfű kivonat

Pitypang a széles körben elterjedt a világon. Ez tartalmaz sok táplálkozási összetevők, mint például a-Vitamin, C-Vitamin és más mikroelemek. Ez nagymértékben hozzájárul az akut tőgygyulladás és adenolymphitis.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai gyermekláncfű kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősített, gyermekláncfű kivonat, vitaminok és kiegészítők az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Taraxacum mongolicum kéz.-Domjánné Bénik Marianna. Részét : az egész növénytLeírás: 3-10 %-Flavone
Megjelenés: Barnás sárga finom por.
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA
A pitypang:
Pitypang a széles körben elterjedt a világon. Ez tartalmaz sok táplálkozási összetevők, mint például a-Vitamin, C-Vitamin és más mikroelemek.
Ez nagymértékben hozzájárul az akut tőgygyulladás és adenolymphitis.
Funkció és alkalmazás:
Gyermekláncfű kivonat az a funkciója a kezelésében a máj és az epehólyag akadály, javítása májfunkció, epe szekréció előmozdítása és meghatalmazotti Vizelethajtók (diuretikumok).
Gyermekláncfű kivonat alkalmazzák máj gyulladása és a szűk keresztmetszetek.
Gyermekláncfű kivonat hatása a szoptatás támogatásában.
Pitypang levél kivonat egy erős vizelethajtó. Ellentétben sok hagyományos diuretikumok pitypang levelek nem szűri ki a kálium elem az emberi test.
Alkalmazás: Élelmiszer; Egészségügyi termékek; Kozmetikumok

Vizsgálat