Coriolus Versicolor kivonat

Coriolus Versicolor is nevezik "a Törökország farka", és ez az egyik fajta ehető gomba, a legnagyobb gyógyászati értékű elszámolási hő, enyhíti a belső hő vagy a láz, csökken a gyulladás és a rákellenes hatásával. A hatóanyagok poliszacharid, amely a hat, javítja az immunitást, és védi a májat. Ez is a daganatellenes hatás és javíthatja a központi idegrendszer.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai coriolus versicolor kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített coriolus versicolor kivonat, coriolus versicolor alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Coriolus versicolorrésze: A gyümölcs test
Termékleírás: Poliszacharid 10-50 %
Megjelenés: Barnás, finom por.
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A Coriolus Versicolor:
Coriolus Versicolor is nevezik "a Törökország farka", és ez az egyik fajta ehető gomba, a legnagyobb gyógyászati értékű elszámolási hő, enyhíti a belső hő vagy a láz, csökken a gyulladás és a rákellenes hatásával.
A hatóanyagok poliszacharid, amely a hat, javítja az immunitást, és védi a májat. Ez is a daganatellenes hatás és javíthatja a központi idegrendszer.


Funkció és alkalmazás:
1. Coriolus Versicolor kivonat javítja mentelmi.
(2) a poliszacharid Coriolus Versicolor kivonat van egy erős daganatellenes hatás.
3. Coriolus Versicolor kivonat hatása elleni atherosclerosis.
4. Coriolus Versicolor kivonat hatása megelőzésének és kontrolling vércukorszint.
5. ez is használható a thrumatoid ízületi gyulladás gyógyítására.
Alkalmazás: egészségügyi termékekHot Tags: coriolus versicolor kivonat, coriolus versicolor, Kína, gyártói, szállítói, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like