Koriander gyümölcsei

Koriander gyümölcsei előállított tiszta természetes zöld növényi minden adalékanyag nélkül. Koriander a tápanyagban gazdag, és tartalmazza a C-vitamin, karotin, B1-vitamin és B2-vitamin. Azonkívül ez tartalmaz sok ásványi anyagok mint a kalcium, vas, foszfor és magnézium. Koriander van különleges illat miatt illóolaja a szár és a levél.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai koriander por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített koriander por, koriander mag, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:
1. koriander bocsátanak ki a különleges illat, így ez gyakran egészül ki az ételeket, hogy távolítsa el a hal szaga, és javítani az íze illó olajat tartalmaz.


(2) a koriander a tápanyagban gazdag, és széles körben használják az egészségügyi ellátás. Bebizonyosodott, hogy az illékony olaj, szár és a levél egy étvágyat serkentik, és javítsa az emésztést.


3. a levél, gyökér, szár és a koriander mag már bizonyított gyógyszer, amelynek célja, hogy gyógyítja a kanyaró, emésztési zavar, hideg, influenza, láz, fejfájás és vérhas termelni.


4. Ezen kívül az is előnyös a magas vérnyomásban szenvedő betegek.

Hot Tags: koriander por, koriander mag, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like