Cordyceps kivonat Ophiocordyceps Sinensis Cordyceps gomba por Cordyceps Sinensis kivonat szerves Cordyceps

Latin név: Ophiocordyceps sinensis
Használt rész: egész gyógynövény
Specifikáció: 20%, 30% poliszacharid
Megjelenés: Barna finom por
Vizsgálati módszer: UV szerint
Molekula képlet: (C6H10O5) n

Termék részletek

Alapinformációk: cordyceps gombapor (2) .jpg

Latin név: Ophiocordyceps sinensis

Használt rész: egész gyógynövény

Specifikáció: 20%, 30% poliszacharid

Megjelenés: Barna finom por

Vizsgálati módszer: UV szerint

Molekula képlet: (C6H10O5 ) nA Cordycepsről:

A Cordyceps olyan ascomycete gombák nemzetség, amely mintegy 400 fajból áll. Valamennyi cordyceps endoparasitoid, elsősorban rovarok és más ízeltlábúak paleázisták, néhány paraziták más gombákon.

A hagyományos gyógyászati rendszerekben több ezer éve használják a cordyceps különböző fajait, különösen Tibetben és Kínában.


Funkció és alkalmazás:

1. A Cordyceps-t gyakran használják köhögések, krónikus hörghurut, légzési rendellenességek, szívbetegségek, májbetegségek, éjszakai vizelés, férfi szexuális problémák, vérszegénység, szabálytalan szívverés, magas koleszterinszint, szédülés és gyengeség kezelésére.

2. A Cordyceps-ot a glükóz felhasználásának javítására, a leptin és az inzulinérzékenység növelésére is használják (segíti a fogyást).

3. A Cordyceps-nak szerepe van az immunrendszer erősítésében, csökkentve az öregedés hatásait, elősegítve a hosszabb életet és javítva a hepatitis B-ben szenvedő betegek májműködését.

4. Néhányan a cordyceps-t serkentőként, toniként és adaptogénként használják, melyet az energia növelésére, az állóképesség növelésére és a fáradtság csökkentésére használják.

Alkalmazás:

A kivonatot a kapszulában, a tabletta kenőcsében és az egészséges orális oldatban használták.

A VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, professzionális gyárral, képesek vagyunk Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP minősítésű, Kosher minősítésű és ISO minősítésű cordyceps kivonat ophiocordyceps sinensis cordyceps gombapor cordyceps sinensis kivonat szerves cordyceps mind alacsony áron és kiváló minőségű. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: cordyceps kivonat ophiocordyceps sinensis cordyceps gomba por cordyceps sinensis kivonat organikus cordyceps, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, kínálat, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like