Chili por

Chili por egy népszerű élelmiszer adalékanyag. Kutatás azt sugallja, hogy a nagy hatás-ban egészségügyi és body building.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai chili por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített chili por az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:
1. a chili csípős és forró, a természetben, ez alacsonyabb testhőmérséklet keresztül izzadás, és enyhíti a fájdalmat izmok.

Tehát ez az a funkciója, a antipyresis és a fájdalomcsillapítás.


2. hogy a funkció a rákellenes, mert a capsaicine ez az antioxidatív anyag, amely megakadályozza a sejtek cancerization.


3. a chili keverjük egy étvágy, és hozzájárul emésztést. Az erős pikantériája az egy antioxidáns, amely elősegíti a bél perisztaltika működését és az emésztést.


(4) a capsaicine, a chili javítja az anyagcserét, és az elhízás megakadályozása érdekében.

Hot Tags: chili por, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like