Zeller mag por

Zeller vetőmag PowderIntroduction:Celery vetőmag por készült a természetes ökológiai zeller mag, gazdag tápanyagok széles választékát. Kezelésére arthritis, rheumatoid arthritis, a nagy hatással van

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai zeller mag por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített zeller mag por, a vetőmag juttatást, a zeller haszon az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Zeller mag por
Bevezetés:
Zeller mag por készült a természetes ökológiai zeller mag, gazdag tápanyagok széles választékát. Ez nagy hatással van a kezelésére, arthritis, rheumatoid arthritis, gyulladás a méh és a vese betegség.
Funkció:
(1) zeller mag tartalmaz összetételének, csökkenti a vérnyomást, az 50-szerese a zellert. Rövid távú felügyeleti csökkentheti a vérnyomást és a vér lipid. Hosszú távú használata messze felülmúlja a többi kínai és nyugati gyógyszerekkel, mellékhatások nélkül.
2. zeller mag tartalmaz magas kalcium és foszfor, így van egy jó funkció, a nyugodt, és védi az ereket. Ez egyben megakadályozza a magas vérnyomás, érelmeszesedés, és Adjuváns terápia fontos szerepet játszanak.
3. a zeller mag por lekonvertáló összetevőjét tartalmazza, a hatás az eredeti-magas vérnyomás, terhességi hypertonia és a klimaxos hipertóniás nyilvánvaló.
4. a zeller mag por is tartalmaz egy alapvető összetevője, amely lehet, hogy az emberek érzelmi stabilitás, megszüntetése ingerlékenység

Hot Tags: zeller mag por, vetőmag előnyei, zeller előnyei, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like