Akác Nomame kivonat

Akác Nomame tartozik egy fajta egynyári vagy évelő növény, és egyfajta al-bokor, 10-60 cm-es magassággal. Ágai számos és a trópusi Amerikában. -A ' széles körben egymástól Guangdong, Guangxi, Yunnan, Shaaxi, Henan, Hebei és Anhui számos tartományban. A hatása, a farkasvakság gyógyítására.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai cassia nomame kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített cassia nomame kivonat, nomame senna gyógynövény az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Akác nomame (sibe.) Kitagawa
Felhasznált része: Egész gyógynövény
Leírás: 8-16 % Flavanol
Megjelenés: Sárga szürke por
CAS SZÁM: 487-25-2
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: C15H14O2
Molekuláris tömege: 226.28


A Cassia Nomame:
Akác Nomame tartozik egy fajta egynyári vagy évelő növény, és egyfajta al-bokor, 10-60 cm-es magassággal. Ágai számos és a trópusi Amerikában.
-A ' széles körben egymástól Guangdong, Guangxi, Yunnan, Shaaxi, Henan, Hebei és Anhui számos tartományban. A hatása, a farkasvakság gyógyítására.


Funkció és alkalmazás:
1. a cassia Nomame viselkedik, mint egy természetes vízhajtó nyújtó hótermelés fellépés ösztönzése, az égő zsír sejtek a szervezetben.
2. a cassia Nomame csökkenti a vérlemezkék összetapadásának, és normál fenntartani az egészséges vérkeringést.
3. a cassia Nomame is szolgálhat az antioxidánsok, hogy fenntartsák az egészséges szív.
4. a cassia Nomame is a természetes lipáz gátló.
Alkalmazás: egészségügyi termék

Hot Tags: Akác nomame kivonat, nomame senna gyógynövény, kínai gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like