Piros sárgarépa por

Sárgarépa por készült természetes szerves sárgarépa, gazdag sokféle karotin tápanyagokat, növényi rost, vér szőlőcukor és más fontos anyagok.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai sárgarépa por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített sárgarépa por, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Funkció:

(1) a sárgarépa por sok karotint tartalmaz. Után a belépő a test, a máj enzimek fellépéssel karotin és a vékonybélben, van 50 %-a karotin a vitamin A. Ez javítja a látást, és kezelni a farkasvakság.


(2) a sárgarépa por tartalmaz növényi rost amely "töltelék anyag" gut, fokozza a bél perisztaltika működését, és megakadályozza a székrekedést.


(3) a sárgarépa por segít fokozza az immunrendszer és a rákkeltő képességet kimutató folyamat megelőzésében fontos szerepet játszanak. A lignin a sárgarépa is javítani az immunrendszert, közvetve a rákos sejtek elpusztítását.


4. sárgarépa por is koszorúér véráramlás növeli, csökkenti a vér zsír, támogatja a szintézis az adrenalin. Ez az egészséges élelmiszerek a magas vérnyomás és koszorúér-betegség betegek.

Hot Tags: sárgarépa por, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like