Camptotheca Extract Camptotheca Acuminata Camptotheca Acuminata Rák Camptothecin Camptotheca Acuminata Seeds

Latin név: Camptotheca acuminata
Használt rész: Gyümölcs
Specifikáció: 95%, 98% Camptothecin
Megjelenés: Világos sárga tűszerű kristály
CAS-szám: 7689-03-4
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekulatömeg: C20H16N2O4
Molekulatömeg: 348.111

Termék részletek

Alapinformációk: camptotheca extract.jpg

Latin név: Camptotheca acuminata

Használt rész: Gyümölcs

Specifikáció: 95%, 98% Camptothecin

Megjelenés: Világos sárga tűszerű kristály

CAS-szám: 7689-03-4

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C20H16N2O4

Molekulatömeg: 348.111


A Camptotheca- ról :

A Camptotheca más néven boldog fa, rákfa vagy az életfa, a közép-méretű lombhullató fák nemzetségének a déli Kína és Tibet.

A kínai natív camptotheca acuminate, a kamptotecin gyógyászati anyag forrása, többféle rák és más betegség kezelésére alkalmazzák.


Funkció és alkalmazás:

1. A Xi Shu hatásos olyan betegségek kezelésében, mint a májbetegségek, a pikkelysömör, a gyomorfájdalom, az epehólyagbetegség, valamint a lép lépi.

2. A Xi shu egy olyan kémiai anyagot tartalmaz, amelyet kamptotecin néven ismerünk, olyan gyógyszert, amelyet különböző rákos megbetegedések kezelésére alkalmaznak, ami gátolja a daganatos rákos növekedést.

Alkalmazás:

A kivonatot a kapszulában, tablettákban és kenőcsben használták.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, professzionális gyár, tudunk ajánlani tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített kamptotheca kivonat kamptotheca acuminata camptotheca acuminata rák camptothecin kamptotheca mind az alacsony áron, mind a kiváló minőségű acuminata magvak. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: kamptotheca kivonat camptotheca acuminata camptotheca acuminata rák camptothecin camptotheca acuminata magvak, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, , forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like