Brokkoli por

Brokkoli egyfajta zöld zöldség tartalmazó gazdag és népszerű manapság. Ez nemcsak szolgáltat emberi test sok tápanyagot, de segít nekünk, hogy a rák elleni küzdelem.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai brokkoli por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített brokkoli por, árpa jót tesz alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


   
Funkció:
1. mint egy előnyben részesített élelmiszer brokkoli javára emberi test sokat. Gazdag kiváló minőségű fehérjét és sok ásványi nyomelemek, mint vitamin, a kalcium, a vas és a cink stb., C-vitamin tartalma nagyon magas és jó az emberi test, a karotin, a brokkoli segít az emésztést.


2. különben is ez tartalmaz sok élelmi rost, szénhidrát-, folsav és aminosav, így tele a tápanyagok.


(3) a potenciális brokkoli rákellenes funkciója is elismerte, a világ minden tájáról. Úgy tűnik, hogy a természetes kémiai elemek brokkoli segíthet helyreállítani a DNS, a sejtek, és a rákos átalakulás stop.

Hot Tags: brokkoli por, árpa előnyei, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like