Fekete Wolfberry Powder, goji Berry, goji Berry Előnyök, szárított Goji bogyók, wolfberry Juice, nyers szerves goji bogyók

Latin név: Lycium ruthenicum Murr.
Megjelenés: sötét lila

Termék részletek

A Xi'an Victar Bio-Tech Corp. egy professzionális fekete wolfberry gyümölcsporgyártó. Balck goji egy hagyományos, értékes kínai gyógynövény. Alkalmazható mind az orvostudományban, mind az élelmiszerekben. A Wolfberry gazdag karotinban, esszenciális tápanyagokban, vitaminokban és kalciumokban, vasban és más egészséges szemekben, javítja a látást, javítja az immunitást és öregedésgátló funkciókat.

Használunk híres kínai Ningxia Goji, amely 100% szerves és megfelel a NOP szerves szabványnak. Nem számít, hogy a wolfberry vagy kivonata magas színvonalú, képesek vagyunk ISO minősített wolfberry gyümölcsportot biztosítani.


Funkció:

1. A fekete wolfberry por megakadályozza a cukorbetegséget, elősegíti a vérkeringést és javítja az immunitást.

2. A fekete foltos por védi a májat, a szív- és érrendszeri antifatigue-ot, a daganatellenes szereket és csökkenti a vérnyomást.

3.    A fekete wolfberry por erős antianaphylaxis és antioxidáns hatása is van.

4.    Ez egyfajta természetes gyógymód, és elsősorban a betegségek kezelésében használatos

mint például a szürkehályog, az éjszakai vakság és az aszténopia.

fekete wolfberry por (1) .jpgfekete wolfberry soluble.jpg

VICTAR az egyik vezető kínai gyümölcspor gyártó és beszállító, professzionális gyár, tudunk kínálni tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO tanúsítvánnyal fekete wolfberry por, goji bogyó, goji bogyó előnyök, szárított goji bogyók, wolfberry juice, nyers organikus goji bogyók mind alacsony áron és kiváló minőségű. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: fekete wolfberry por, goji bogyó, goji bogyó előnyök, szárított goji bogyók, wolfberry juice, nyers organikus goji bogyók, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsított, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyári beszállító, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like