Fekete Wolfberry kivonat, szárított goji bogyók, goji Berry Juice, goji Berry kivonat, goji bogyó tabletták

Latin név: Lycium ruthenicum Murr.
Használt rész: Gyümölcs
Specifikáció: 4: 1,10: 1,20: 1,50% poliszacharidok
Megjelenés: Sötét lila finom por
Vizsgálati módszer: TLC, UV
Oldhatóság: 100% -ban oldható

Termék részletek

A Fekete Wolfberry-ról

Fekete Wolfberry széles körben ültetett Ningxia, Qinghai tartományok.

Ez egyfajta természetes fekete wolfberry por (1) .jpg és elsősorban olyan betegségek kezelésére használják, mint a szürkehályog, az éjszakai vakság és asztóniopia.

A fekete Wolfberry gazdag antocianidinnel rendelkezik, ami nagy hatással van az emberek látókörének védelmére és megakadályozza a ráncot az arcon. Emellett az antocianidin antioxidáns is. Megszünteti a szabad gyököket a vérben és megakadályozza   atherosclerosis

Professzionális Black Wolfberry gyárunk vagyunk. Képesek vagyunk ellátni 100% szerves Fekete Wolfberry por és fekete Wolfberry kivonat, amely szintén erős antianaphylaxis és antioxidáns hatás.


Funkció és alkalmazás:

1. A fekete Wolfberry kivonat megakadályozza a cukorbetegséget, elősegíti a vérkeringést és javítja az immunitást.

2. A fekete Wolfberry kivonat védi a májat, a szív- és érrendszeri antifatigue-ot,

tumorellenes és csökkentse a vérnyomást.

Alkalmazás : Élelmiszer-adalékanyagok / egészségügyi termékek.


fekete wolfberry soluble.jpg

VICTAR az egyik vezető kínai ORGANIC termékgyártók és beszállítók, a szakmai gyár, tudunk ajánlani Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO tanúsítvánnyal fekete wolfberry kivonat, szárított goji bogyók, goji bogyós gyümölcslé, goji bogyó kivonat, goji bogyó tabletták mind alacsony áron és kiváló minőségben. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: fekete wolfberry kivonat, szárított goji bogyók, goji bogyó juice, goji bogyó kivonat, goji bogyó tabletták, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsított, 100% -ban természetes, gyári beszállító, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like