szinfenus kivonat

Latin neve: Citrus aurantium L.
Használt rész: Éretlen gyümölcs
Specifikáció: 35-80% Hesperidin, 6% Synephrine, 35% Flavones

Termék részletek

Szinoffrin kivonat

Körülbelül Synephrine kivonat:

Synephrine kivonat származik szárított fiatal gyümölcsök Citrus aurantium L. vagy Citrus sinensis (L.) a nyersanyagok. Kereskedelmi kivonatok általában szabványosított tartalmazó synephrine 4%, 6%, 10 % vagy 30%.


Szinoffrin kivonat vagy citus bioflavonoid egy természetes stimuláns található a 21. mellékhatások és pozitív reakciók nélkül, és széles körben használják a egészségügyi iparágak, mint például az orvostudomány, az élelmiszerek és az italok. Ez egyfajta alkaloida a különböző kínai gyógyászati anyagok, mint citrus aurantium, narancshéj, zöldhéj stb. Ez az API széles körben farmakológiai kezelésben alkalmazzák.

green cituscitus bioflavone
zöld citus gyümölcs
Szinoffrin kivonat

(1) Citrus aurantium kivonat előállítási folyamata (4% Synephrine kivonat)

A citust kétszer kivonjuk etanollal, és a kivonatot csökkentett nyomáson visszanyerjük, hogy ne legyen alkoholíze. Az összetört kivonatot száraz por hozadékához permetezve szárítjuk. Ez zúzott, átmenni egy 60-mesh szitán, összekeverjük, és csomagolva, hogy szerezzen egy késztermék. A synephrine kivonat tartalma a termék által termelt ez a művészet 4%-6%, és a hozam 8.0% ~ 10.0%.


(2) Citrus aurantium kivonat gyártási folyamata (6.0% Synephrine kivonat)

Mossuk meg a gyógynövényt, adjunk hozzá vizet kivonat centrifuga, koncentrátum csökkentett nyomáson körülbelül 22-25 Baume (termikus mérés), az alsó üledék centrifugált, hogy a szűrlet, a centrifugált tintahal kombinálják a felső folyadék, majd az alkohol kicsapódott folyadékot dekompressziott, hogy visszaszerezze etanol, amíg nincs alkohol íze. a száraz por elérése érdekében permetezett és szárított folyadékkivonatot. A száraz port összezúzzuk, átjutunk egy 80-as szembőségű szitán, összekeverjük és csomagoljuk, hogy készterméket kapjunk.


szinofennin a felhasznált nyersanyag ebben a folyamatban nem kevesebb, mint 0,6%. Ez a folyamat alkalmas a synephrine kivonat (6.0%) előállítására, és hozama 8% 10%.


Funkció és alkalmazás:
1. Synephrine kivonat növelheti a szív vértermelését, és növeli a teljes perifériás vaszkuláris ellenállás a bal kamrai nyomás és az artériás vér Nyomás.
2. Főként klinikailag alkalmazzák a bronchiális asztma és alacsony vérnyomás, összeomlás és sokk, ortosztatikus hypotonia, az élelmiszer felhalmozódása és a gastroptosis, a hagyományos kínai orvoslás hagyományos alkalmazása, az injekciók klinikai alkalmazásokban is előállítják különböző sokkok megmentésére, szívelégtelenség, valamint a gyomor- és nyombélfekélyek és egyéb Betegségek.
3.Tanulmányok külföldön azt találták, hogy a szinofenzin képes oxidálja a zsírt és lefogyjon. Ezért a szinafrint gyakran használják hatóanyaga a fogyás gyógyszerek.

Hot Tags: szinfenus kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, Kiváló minőségű, GMP tanúsított, Kóser tanúsított, ISO tanúsított, 100% természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like