Fekete áfonya kivonat

Fekete áfonya Észak-Amerikában őshonos növény, de most már széles körben ültetett az északi féltekén. Egy fajta növényi gyógyszer, és elsősorban a betegségek, mint a szürkehályog, a magas vércukorszint és a farkasvakság kezelésében használható. Fekete áfonya, gazdag anthocyanidin, amely a nagy hatása van a látás emberek védelme és megakadályozza a ráncok az arcon. Azonkívül anthocyanidin is egy antioxidáns. Ez megszüntetése szabad gyökök a vér divatbemutatótól, és megelőzni az érelmeszesedést

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai fekete áfonya kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített áfonya kivonat, ellátások áfonya, vitamin alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:

Latin név: Vaccinium myrtillus

Része: érett gyümölcs

Specifikáció: 10 %, 25 %, 50 %-os Anthocyanidin

Megjelenés: Deep purple finom por.

CAS-SZÁM: 13306-05-3

Vizsgálati módszer: HPLC/UV

Molekuláris képlet: C15H11O6

Molekuláris tömege: 287.2437


A fekete áfonya:

Fekete áfonya Észak-Amerikában őshonos növény, de most már széles körben ültetett az északi féltekén.

Egy fajta növényi gyógyszer, és elsősorban a betegségek, mint a szürkehályog, a magas vércukorszint és a farkasvakság kezelésében használható.

Fekete áfonya, gazdag anthocyanidin, amely a nagy hatása van a látás emberek védelme és megakadályozza a ráncok az arcon. Azonkívül anthocyanidin is egy antioxidáns. Ez megszüntetése szabad gyökök a vér divatbemutatótól, és megelőzni az érelmeszesedést


Funkció és alkalmazás:

1. kezelés a szürkehályog és a vakság. Ez is segít az emberek, akik szembe a számítógép mindennapi, hogy megvédje a látást, és enyhíti a szem fáradtság.

2. megszüntetése szabad gyökök a vér divatbemutatótól, és megelőzni az érelmeszesedést.

3. növeli a hajszálerek rugalmasságát, elősegíti a véredények kitágulását és tiszta rugalmasság, erekben a törés megakadályozása.

4. nagy hatással a javul az immunitás, a bőr csillogás és a rugalmasságát.

Alkalmazás:

A kivonat óta használják a kapszula, tabletta és kenőcs.


Vizsgálat