Árpa búzafű por

Hogy árpa palánták levelek nyersanyagként amikor nőtt 20to 40 centiméter. A termék megtartja minden a tápanyagok és a bio árpa gazdag cellulóz. A legnagyobb összegeket könnyen bejuthat a szervezetben.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai árpa fű por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel árpa búzafű por, előnyei búzafű alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Funkció:
(1) az árpa búzafű por gazdag élelmi rost, serkentik a bél perisztaltika működését, így ez lehet kezelni a székrekedés nagyon jól.


2. árpa búzafű por sokkal gazdag antioxidáns enzimek---előre SOD; azt, hogy tartsa a bőr puha és halványító kiváló antioxidáns hatású és segít emberek.


(3) az árpa búzafű por tartalmaz sok C-vitamin, béta-karotin, ez lehet javítani a savas fizikum, tisztítja a vért, és elősegíti a szervezet anyagcsere.


4. ez is csökkentheti a vér koleszterin, triglicerid, ez teszi a népszerű elhízás megelőzésére.

Hot Tags: árpa búzafű por, előnyei búzafű, kínai gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like