Astragalus gyökér kivonat

Astragalus gyökér, eredetileg készített a Shanxi, Gansu és Heilongjiang tartomány őshonos növény. Manapság ültetett, a világ minden tájáról. Ez egyfajta gyógynövény, amelyet főként a anti-aging és csökkenti a vérnyomást, cukorbetegség kezelésére, és védi a májat. Astragalus gyökér széles körben használják az Egyesült Államokban és Európában. Ez általában úgy, hogy növelik az immunitást, megvédi a szervezetet a betegségek, mint például a rák és a cukorbetegség

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai astragalus gyökér kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített astragalus gyökér kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Astragalus membranaceus Bge
Része: gyökér
Termékleírás: 0,3-20 % Astragalosides, 50 %-os poliszacharidok
Megjelenése: A sárga-barna vagy fehér por
CAS SZÁM: 84687-43-4, NA
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével; UV
Molekuláris képlet: C41H68O14, NA
Molekuláris tömege: 784.97, NA


Az Astragalus gyökér:
Astragalus gyökér, eredetileg készített a Shanxi, Gansu és Heilongjiang tartomány őshonos növény. Manapság ültetett, a világ minden tájáról.
Ez egyfajta gyógynövény, amelyet főként a anti-aging és csökkenti a vérnyomást, cukorbetegség kezelésére, és védi a májat.
Astragalus gyökér széles körben használják az Egyesült Államokban és Európában. Ez általában úgy, hogy növelik az immunitást, megvédi a szervezetet a betegségek, mint például a rák és a cukorbetegség


Funkció és alkalmazás:

1. az astragalus gyökér enyhíti a stressz, és védi a szervezetet a különböző stressz.
(2) az astragalus gyökér növelheti a mentelmi jog.
3. az astragalus gyökér csökkenti a vérnyomást, cukorbetegség kezelésére, és védi a májat.
Alkalmazás: egészségügyi termékek

Vizsgálat