Angyalgyökér kivonat

Angelica az egyik fajta az évelő fűszernövények és Xi Dang Gui is nevezik. Ma már ültetett, Shaaxi, Yunnna, Sichuan, Hubei és más megyékben. A gyökér az egyik fajta a hagyományos kínai gyógyszerek, és gazdagítják a vér, és a fájdalmas menstruáció szabályozására használható. Azt is a hatását a rákellenes, anti-aging és a mentelmi jog.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető Kínai angyalgyökér kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített angyalgyökér kivonat, tinktúra (gyógykivonat), az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Radix Angelicae Sinensis használja: gyökér
Specifikáció:-1 %-os Ligustilides
Megjelenés: Sárga, vagy világos sárga finom por.
CAS SZÁM: 4431-01-0
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C12H14O2
Molekuláris tömege: 300.30


Az Angelica:
Angelica az egyik fajta az évelő fűszernövények és Xi Dang Gui is nevezik. Ma már ültetett, Shaaxi, Yunnna, Sichuan, Hubei és más megyékben.
A gyökér az egyik fajta a hagyományos kínai gyógyszerek, és gazdagítják a vér, és a fájdalmas menstruáció szabályozására használható.
Azt is a hatását a rákellenes, anti-aging és a mentelmi jog.


Funkció és alkalmazás:
1. angelica kivonat segíthet javítani a menstruációs zavar és kellemetlen, mint a szabálytalan menstruáció, amenorrea, és dysmenorrheal.
(2) az angyalgyökér kivonat javíthatja a postmenopausalis tünetek.
3. az angyalgyökér kivonat enyhíti a fájdalmat a reumás ízületi gyulladás, hasi és posztoperatív.
(4) az angyalgyökér kivonat vadul székrekedés, vérszegénység, krónikus hepatitis és a májzsugorodás kell alkalmazni.
Alkalmazás: egészségügyi termékek

Vizsgálat