Lucerna kivonat

Latin név: Medicago sativa.
Használt alkatrész: egész növény
Specifikáció: 5% flavonoidok: 4: 1

Termék részletek

AlfalfaExtract

Alapvető információk az lucerna kivonásáról

LatinName: Medicago sativa.Alfalfa powder

Használt: egész növény

TestMethod: UV-sugárzás által

Specifikáció: 5% flavonoidok; 4: 1

Megjelenés: Barna finom por

Lucerna bevezetése:


Az lucerna széles körben termesztésre kerül a világon, és természetesen vad is, elsősorban takarmányhoz és növényi növényekhez használják. De ha a juhok és a szarvasmarha túl sok friss lucernát eszik, akkor puffadás lép fel. Hogyan képesek felszívni a gazdag nyersfehérjét az lucernában, és elegendő mennyiségű nyersrostot adnak fel puffadás nélkül? Ebben az időben az lucernakivonatok és a lucernapor készen áll a cselekvésre.

Az lucerna kivonat fő funkciója:


Az lucerna kivonatnak nyilvánvaló funkciója a vérzsír csökkentésében, a víz elvezetésében, a diurezisben, a koleszterin szint csökkentésében és a sav-bázis egyensúly fenntartásában.

Az lucerna kivonat ásványi anyagokban gazdag, például kalciumban, magnéziumban, káliumban, vasban és cinkben. És a kálium segíthet az emberi testben a túlzott nátrium-felhalmozódás kiküszöbölésében és a vízelvezető diurezis funkciójának elérésében.

Az lucerna fű olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyet fitosaponinnek hívtak. A fitosaponinok nagy affinitással rendelkeznek a koleszterinre, és felhasználhatók zsírok emulgeálószerként a bélben. Kombinálódik a koleszterinnel és oldhatatlan vegyületet képez, amely miatt a test nem képes felszívódni és ürülni a széklettel. Csökkentheti az étrend koleszterinfelvételét, és közvetett módon csökkenti a vér és szövetek koleszterintartalmát.


Hot Tags: lucerna kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, organikus, tiszta természetes, Kiváló minőségű, GMP tanúsítással, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítással, 100% természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like