Agaricus Blazei Murill kivonat

Agaricus Blazei Murill is nevezik agaricus blazei és származik, Brazília és Peru. A fehérje tartalmaz tizennyolc lőszer sav, amely nyolc lőszer savas emberek szerveknek kell. Azt is tartalmaz sok vitamin. Mi több mannán táplálékot általában használt gátolja a tumor különösen az ascites carcinoma. Azt is nagyon jó hatásai elleni gyulladás és immunitás.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai agaricus blazei murill kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített agaricus blazei murill kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Agaricus Subrufescenshasználja: gyümölcs
Leírás: 10-40 %-os poliszacharidok
Megjelenés: Világos sárga por
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


Az Agaricus Blazei Murill:
Agaricus Blazei Murill is nevezik agaricus blazei és származik, Brazília és Peru. A fehérje tartalmaz tizennyolc lőszer sav, amely nyolc lőszer savas emberek szerveknek kell.
Azt is tartalmaz sok vitamin. Mi több mannán táplálékot általában használt gátolja a tumor különösen az ascites carcinoma.
Azt is nagyon jó hatásai elleni gyulladás és immunitás.


Funkció és alkalmazás:
1. Agaricus Blazei Murill biztosíthatja a szükséges táplálékot a rákos az emberek.
2. Agaricus Blazei Murill is megerősíti az immunrendszert az emberek egészségét és az emberi élet minőségének javítása érdekében.
3. Agaricus Blazei Muril használható, gyógyítja a gyermekkori leukémia, mert annak a fehérvérsejt-proliferáció gátlása.
Alkalmazás: Élelmiszer; Egészségügyi termékek

Hot Tags: Agaricus blazei murill kivonat, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátási, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like